ASCULTA LIVE PE SITE

ASCULTA LIVE RADIO MANELE 2020

ASCULTA LIVE RADIO MANELE 2020 live in Winamp Radio Manele 2020, Radio Populara, Etno.

Asculta Radio X FM Romania in Winamp. Click pe imagine si descarca listen-ul.

Radio X FM Romania iti pune la dispoziţie patru streamuri LIVE 24/24 cu COLINDE, MANELE, DANCE, HIP-HOP si Muzica de PETRECERE.

Asculta Radio X FM Colinde, click play:

Asculta Radio X FM Manele, click play:

ASCULTA RADIO MANELE 2020 GRATIS! Ascultati cele mai frumoase melodii doar pe SERVERELE noastre dedicate manelelor, dedicatii, preferinte muzicale hituri vechi si noi.

Asculta Radio X FM Dance, (ATENTIE, ascultare intr-o fila noua al browserului. Apasa pe PLAY.)

PLAY

Asculta Radio X FM Hip-Hop, click play:

Asculta Radio X FM Petrecere, click play:

ASCULTA RADIO PETRECERE 2020 GRATIS! Cei mai renumiti artisti din lumea muzicii populare si de petrecere ii veti gasi pe serverul nostru! Difuzam hore,sarbe,melodii de pahar si altele.

Radio X FM Romania se asculta Live din orice pozitie dar provoaca dependenta. Suntem printre putinele radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, dance, hip-hop, populara-etno).

Pe aceasta cale dorim sa va multumim ca si in anul 2020 ati ales cel mai ascultat si iubit post de radio online. (colinde, manele, dance, hip-hop si populara-etno). Ati ales ceea ce va place pentru ca am reusit sa ne facem placuti, am reusit sa va ajungem la sufletul fiecarui ascultator. Si sa devenim preferatii vostri.

Cel mai ascultat si iubit post de radio online se numeste Radio X FM Romania. Hiturile si DediHiturile online isi dau intalnire 24/7 live. Asculta Live Radio X FM Manele www.radioxfm.ro/manele.m3u sau Asculta Radio X FM Petrecere – Muzica Populara de Petrecere www.radioxfm.ro/petrecere.m3u. Singurul post de radio care conteaza. Asculta-l si distribuie-l la toata lista de prieteni si intra pe chatul online: www.radioxfm.ro/chat-live-online-radio-manele-2020.

Radio X FM Romania aduce Live cele mai noi Hituri Live

Radio X FM Romania : Post de radio online, unde poti lasa o urare chiar in legatura directa iar cei dragi sa o poata asculta live. Poti dedica persoanei dragi chiar si o preferinta muzicala in legatura directa prin care poti transmite cele mai frumoase dedicatii muzicale.

Daca iti place Radio X FM Romania distribuie acest mesaj tuturor prietenilor pe pagina ta de facebook si invita-i sa asculta Radio X FM Romania. Apoi in programul de dedicatii si mesaje surprindei cu cele mai frumoase urari si dedicatii muzicale.