Acasa DEDICATII LIVE

DEDICATII LIVE

de Radio X FM

Dedicatii Live Online Radio X Fm

Dedicatii Live Radio Manele 2022

Va oferim posibilitatea de a face GRATIS Dedicatii Live şi preferinte muzicale celor dragi prin intermediul unui sistem propriu de Dedicaţii Radio Manele 2020, Dedicatii LIVE telefonice, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de mai sus cand este un moderator LIVE in emisie, numarul de telefon la care puteti suna il auziti pe post sau il puteti vedea in programul cu care ascultati. ex (winamp).

Avem rugamintea ca atunci cand trimiteti o dedicatie aceasta sa fie scrisa cat mai citet fara prescurtari sau greseli gramaticale pentru a usura munca moderatorului din emisie si pentru a nu se produce alte confuzii. NU cereti decat o preferinta muzicala. NU faceti abuz deoarece riscati sa vă pierdeti accesul la aceasta sectiune. Va rugam sa folositi numele vostru real si nu nickname-uri de pe chat, jocuri, etc…

Completeaza cu atentie formularul de mai sus.

Radio X Fm Romania se asculta Live din orice pozitie dar provoaca dependenta. Suntem printre putinele radiouri din Online-ul Romanesc care transmit in format HD. Intrucat calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ti difuza piese atent selectate din toate genurile (manele, dance, hip-hop, populara-etno).

Pe aceasta cale dorim sa va multumim ca si in anul 2020 ati ales cel mai ascultat si iubit post de radio online. (maneledancehip-hop si populara-etno). Ati ales ceea ce va place pentru ca am reusit sa ne facem placuti, am reusit sa va ajungem la sufletul fiecarui ascultator. Si sa devenim preferatii vostri.

Cel mai ascultat si iubit post de radio online se numeste Radio X Fm Romania. Hiturile si DediHiturile online isi dau intalnire 24/7 live. Asculta Live Radio X FM Manele www.radioxfm.ro/manele.m3u sau Asculta Radio X FM Petrecere – Muzica Populara de Petrecere www.radioxfm.ro/petrecere.m3u. Singurul post de radio care conteaza. Asculta-l si distribuie-l la toata lista de prieteni si intra pe chatul online: www.radioxfm.ro/chat-live-radio-x-fm.